Jautājumi I
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1286
- 1287
- 1288
- 1289
- 1290
- …
- 1297
- chevron_right
Man bija visaik 10.2-10,8 plus tas ka 3.0 vieglak vilkt līdz ar to paterins mazaks. 2.0 e39 touring ir ka ir
Sildīt motoru līdz darba temp. Tas gan ir lieki.
Pielaid, pagaida lai ella izcirkulē un mierīgi brauc nedodot slodzē. Gan degviela efektīvāk izmantojas, gan motoram labāk jo ir lielāks ellas spiediens.
Pielaid, pagaida lai ella izcirkulē un mierīgi brauc nedodot slodzē. Gan degviela efektīvāk izmantojas, gan motoram labāk jo ir lielāks ellas spiediens.
Af uz zondes sild elementu ir jabut 4v ? Pārējām trim biskit pāri 1v uz sildelementu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tieši tā
Tas pat ir slikti ilgi rūcināt motoru tukšgaitā, daudziem ir tāda mode, kā man te daži kaimiņi rūcina savus dīzeļus pagalmā 30min+
EE perfekti izskaidro
Pēdējais labojis kars - 28 Feb 2018, 18:26, kopā labots 1 reizi.
Uzsildot O2 sensoru tiek padoti 12v
Tas ko tu skaties tu to skaties ir uz siltu?
Tas ko tu skaties tu to skaties ir uz siltu?
Gan siltu gan aukstu. Vnk pārējām trim ir krietni mazak
Es atlausos pajautāt. Pāris dienas atpakal sanāca stulba situācija . iebraucu karjeras nedaudz paslidinaties, max 4 min.un izspieda tosolu ara kkur pie bačoka. Saleju visu pa jaunam iekšā, itka viss ok, bet nevaru saprast kapec izspieda
ar kompatu pa brugji
M50 nerada m52tub rada viskautko pašam zondem vērtības nejiet ārpus robezam.
Bildēs redz nosaukumu. Inpu var kautkur novilkt? Vai tikai par naudu
googli māki? tikai priekš viņas vajag savu vadu
un ms42 vair neiet apsilde tupa caur releju, bet caur kompi. un ar tā palīdzību mēra atgāzu temperatūru. nemeklē kašķi, kur viņa nav, ja zondes strādā un adaptācijas normās.
Vakar visu googli izpetiju. Windows 10 īsti negrib adbalstit to inpa. Nu man problema jāmeklē jo gada laikā 5zondes nomirusas. Pagaidām kludu nemet bet patēriņš krietni uzaudzis taka pielauju ka kada no zondem mirst nost pielauju ka ecu pārāk lielas stravas dod ara
inpa bez problēmām darbojas uz win 10zurkae36 rakstīja: ↑28 Feb 2018, 20:40 Vakar visu googli izpetiju. Windows 10 īsti negrib adbalstit to inpa. Nu man problema jāmeklē jo gada laikā 5zondes nomirusas. Pagaidām kludu nemet bet patēriņš krietni uzaudzis taka pielauju ka kada no zondem mirst nost pielauju ka ecu pārāk lielas stravas dod ara
kas tev nobeidzas? apsilde?
Tad es nemāku to inpa sariktet
Nu man ir nelāga aizdoma ka tai vienai zondei pārāk lielu stravu dod uz apsildi
Nu man ir nelāga aizdoma ka tai vienai zondei pārāk lielu stravu dod uz apsildi
ar samainīšanu nekāda sakara!
neko par lielu iedot nevar. viņām ir 12V apsilde. ti arī lādēšanas brīdī 14,4v nekas viņai nevar notikt.
BMW-Valcha rakstīja: ↑28 Feb 2018, 21:24ar samainīšanu nekāda sakara!
neko par lielu iedot nevar. viņām ir 12V apsilde. ti arī lādēšanas brīdī 14,4v nekas viņai nevar notikt.
viņas vadās ar pwm. Samainot vietām var saprast, problēma elektrībā vai nē.
P.s ķīnas delfīns bieži uz bmw, ford un citām misenēm rāda kuiņu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 1286
- 1287
- 1288
- 1289
- 1290
- …
- 1297