Bremzes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- …
- 35
- chevron_right
Štoku vienkārši pārmetina un viss?
Vai uzlikt var no kāda cita?
Vai uzlikt var no kāda cita?
Ar ko darbībā atšķiras suporti ventilējamām un neventilējamām bremzēm?
Respektīvi - vai var uzlikt ventilējamo bremžu suportu neventilējamām? Atstājot neventilējamo bremžu disku. Uz aci atšķiras tikai izmērā, neventilējamās pa kādu cm lielākas, bet tur jau vadulas nokompensē...
Respektīvi - vai var uzlikt ventilējamo bremžu suportu neventilējamām? Atstājot neventilējamo bremžu disku. Uz aci atšķiras tikai izmērā, neventilējamās pa kādu cm lielākas, bet tur jau vadulas nokompensē...
Tu gribi lai cilindrs izskrita, kad kluci beigsies?Gagris rakstīja: ↑09 Apr 2018, 10:17 Ar ko darbībā atšķiras suporti ventilējamām un neventilējamām bremzēm?
A kāpēc tādu gateri taisīt? No tā labāk nebremzēs.Gagris rakstīja: ↑09 Apr 2018, 10:17 Ar ko darbībā atšķiras suporti ventilējamām un neventilējamām bremzēm?
Vienkārši šrotā teica, ka der, suporti vienādi. Kad atvedu mājas un piemetu klāt secināju neatbilstību. Kad uzliku arī iedomājos, ka cilindrs padaudz izlien ārā.
Paldies par atsaucību!!
Meklēšu pareizo suportu....
Paldies par atsaucību!!
Meklēšu pareizo suportu....
Ja skava bus no neventelejuma, tad bus ok.. Vienigajs atskiras suporta cilindra diamets, jo vent un nevent atskiras
Sveiki, bija jautajums par rokas bremzi, cik pēc jaunajiem csdd noteikumiem var iemest par to, ka rokas bremze neiet? Jo 3nieku galīgi nevelk dabūt.
Sveiki, bija jautajums par rokas bremzi, cik pēc jaunajiem csdd noteikumiem var iemest par to, ka rokas bremze neiet? Jo 3nieku galīgi nevelk dabūt.
nu tad salabo.
Savādāk brauksi bez uzlīmes mājās.
Savādāk brauksi bez uzlīmes mājās.
šī ir pilnīgi normāla lieta, ja nestrādā, tad liek iekšā 3.
UN jā CSDD tagad vairāk skatās uz bramzēm
UN jā CSDD tagad vairāk skatās uz bramzēm
Kopš 2018 gada 1 marta
Kas ta par huiņu??
Automātam es vispar neredzu jēgu no rocenes esamības
Automātam es vispar neredzu jēgu no rocenes esamības
ar kompatu pa brugji
Iedod kaut vienu pamatojumu kāpēc?
Rokas bremzes pamatprincips ir ,lai auto pret vai no kalna neaizripotu.
Izskaidro man,kā irliekot P auto var aizripot?
Manualim var un ir bijuši gadijumi,ka ieliekot ātrumā un nenoraujot roceni,auto ripojot aiziet ātrumā
Izskaidro man,kā irliekot P auto var aizripot?
Manualim var un ir bijuši gadijumi,ka ieliekot ātrumā un nenoraujot roceni,auto ripojot aiziet ātrumā
ar kompatu pa brugji
Papēti kā strādā P režīms, viņš nekādīgi nevar aizvietot roceni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33