Kreativs 328i kupeja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- …
- 27
- chevron_right
Tev bija šaubas ka esmu fanāts?Kaktuss rakstīja: ↑13 Dec 2018, 06:13Plāni jau super! Tevi tikai atbalstu.. bet nu 320 bāzt iekšā šo visu.. tur tiešām jābūt fanātam!kreativs rakstīja: ↑13 Dec 2018, 01:04Šeit gan tu brauc auzās, motorsport atribūtika bija pasutāma no rupnicas ari tam pašam 316i ar m paku, ka ari tas pats sanak ar m buferiem ne? Vai Mtech2 Mtech3 sturem jo bledka naca ar ///M, tad sanak ka 90% nodarbojas ar mulkjibam man lidz nakama gada beigam pielauju bus salasits viss no m3 gt un oem! Tai skaita alu durvis! Un talaksis sekos parkrasošana un gan jau m3 3.0 dzinejs, vis kas tam auto nebus no m3 tas bus tikai VIN, kuru tapat ar laiku ari dabusu! Darba daudz, tapec nejaic pimpi ar pirkstuTomSkarsts rakstīja: ↑12 Dec 2018, 23:18 visu cieņu projektam, bet likt šādu jau ir tāpat kā M badges uz 316i
Es tev karoče piedoduTomSkarsts rakstīja: ↑13 Dec 2018, 09:34Varbūt es vienīgais dīvains, tāpēc no offense, bet man arī M3 uzraksti uz M moldingiem liekas glupi. Labi ka uz M bamperiem neraksta tādas muļķības un auto var izskatīties labi bez M3 sarakstīta visur.
Ne mazāko šaubukreativs rakstīja: ↑13 Dec 2018, 19:30Tev bija šaubas ka esmu fanāts?Kaktuss rakstīja: ↑13 Dec 2018, 06:13Plāni jau super! Tevi tikai atbalstu.. bet nu 320 bāzt iekšā šo visu.. tur tiešām jābūt fanātam!kreativs rakstīja: ↑13 Dec 2018, 01:04
Šeit gan tu brauc auzās, motorsport atribūtika bija pasutāma no rupnicas ari tam pašam 316i ar m paku, ka ari tas pats sanak ar m buferiem ne? Vai Mtech2 Mtech3 sturem jo bledka naca ar ///M, tad sanak ka 90% nodarbojas ar mulkjibam man lidz nakama gada beigam pielauju bus salasits viss no m3 gt un oem! Tai skaita alu durvis! Un talaksis sekos parkrasošana un gan jau m3 3.0 dzinejs, vis kas tam auto nebus no m3 tas bus tikai VIN, kuru tapat ar laiku ari dabusu! Darba daudz, tapec nejaic pimpi ar pirkstu
Tur jau ar visām stupicām vjg ne?
Being second is being the first of the losers. /Senna/
TomSkarsts rakstīja: ↑13 Dec 2018, 21:24Tur jau ar visām stupicām vjg ne?
Jap, pardevu vinam ar visam stupicam
Ja tu tā ieciklējies uz GT projektu/repliku, tad jau atkal jāpārkrāso.
neliec enģeļus
British green
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Jā auto būs zaļš tiem kam vēl neesmu izstastijis!
Tad ir mans sapņu auto uz ko arī eju, visu uzreiz nevar gribēt! Bet lenam var! Plānu ļoti ļoti daudz, un ieguldijumi neatpaliks no esošajiem, bet ceru redzet savu sapņu auto drīz 🤪
Kā arī šovakar planots paris lietas nomainit salonā
Tad ir mans sapņu auto uz ko arī eju, visu uzreiz nevar gribēt! Bet lenam var! Plānu ļoti ļoti daudz, un ieguldijumi neatpaliks no esošajiem, bet ceru redzet savu sapņu auto drīz 🤪
Kā arī šovakar planots paris lietas nomainit salonā
gribētos ātrāk dzīvē redzēt
Manaskatijuma british racing green krā3sa ir unreal nesmuka,bet katram savs
Kreative mežonīgs cepums par ieguldīto naudu un laiku
Pie tam ka viss ir oem
Kreative mežonīgs cepums par ieguldīto naudu un laiku
Pie tam ka viss ir oem
ar kompatu pa brugji
Liels paldies par viedokli un labajiem vārdiem!
Ar to krāsu ir tā ka daudziem vińa łoti łoti nepatīk, kas varbut mani mulsina, bet taja pašā laikā daudzi saka ka nereāli seksīga krāsa! Man arī łoti patīk! Kā arī fakts ka vienīgā kupeja baltijā būs ar tādu krāsu man patīk standarti/oem/ un visi citi stereotipi bet pa lielam e36 jau redzeti seksigi un kvalitatīvi projekti visās iznemot šo.... kas patiesíbā ir legendara krasa.. un varu deret ka nevari man nepiekrist šajā jautājumā
Pilnīgi tev piekrītu
Bet esmu dzīvē redzejis to krāsu un sev tadu negribētu
Viņa iekš uk ir izplatìta un visi mīž karstu
Kopskats svaigam auto ar jebkuru krāsu bus woow tā kā go for it
Bet esmu dzīvē redzejis to krāsu un sev tadu negribētu
Viņa iekš uk ir izplatìta un visi mīž karstu
Kopskats svaigam auto ar jebkuru krāsu bus woow tā kā go for it
ar kompatu pa brugji
-
find_in_page
- chevron_left
- 1