E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 131
- chevron_right
Kreative mani samulsinaja
Šodien iepirku seeen gribetu lietu
3t dankrots-paldies STOCKER
Šodien iepirku seeen gribetu lietu
3t dankrots-paldies STOCKER
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis cipruss18 - 21 Feb 2019, 22:26, kopā labots 1 reizi.
ar kompatu pa brugji
apskaties uz kaimiņu lietuviešu brinumiem, nebūs tas pirmais baltijākreativs rakstīja: ↑21 Feb 2019, 22:02 Te neko čista neslegs ciet, kopskats ar paareejo buus ahhuujenijs, sagaidiet salonu un visu vizualo lidz galam, kkas tads vel baltijā nebus bijis, beidzat iideet! Cilveks taisa ka grib, saprotu ciprus varbut nav labakais komunikacijaa forumaa, bet auto ieliek speku un lidzeklus ka citiem sapnos neraadas! Kabris bus pizdatais, un tiesam individuals
bet nu ja novedīs līdz galam tad katra ziņā būs intresants paskats
kārta ziņā šis lietuviešu kabrio arī uz diezgan neparasts
Nu kas tad būs tik unikāls? Pulēti bleķinieki? Tam auto virsbūve sauc pēc svarkas, motors klab, labāk tur naudu ieguldi
ciprus nenolaid rokas te viss bus zaibis pareiza pieja man patik!
Ar tramvaju nebraucu jau gadiem jauns vizuālais dizains? Stanceshit kamon tu tu ieliki bleķiniekos 650e, tur jau no vladena bbs rc sanāktu nevis opeļa diskos ieguldīt kuri izskatās pēc sūda
Nesaprotu kapec japļuuta te mulkibas ja tev nav ne mazakas nojausmas kas ar diskiem bus un par autoo ja neesi klat bijis, sito politiku neizprotuJay's rakstīja: ↑22 Feb 2019, 10:11Ar tramvaju nebraucu jau gadiem jauns vizuālais dizains? Stanceshit kamon tu tu ieliki bleķiniekos 650e, tur jau no vladena bbs rc sanāktu nevis opeļa diskos ieguldīt kuri izskatās pēc sūda
Par cilvēku parasti spriež pēc padarītiem darbiem, ne plānotajiem...kreativs rakstīja: ↑22 Feb 2019, 10:33Nesaprotu kapec japļuuta te mulkibas ja tev nav ne mazakas nojausmas kas ar diskiem bus un par autoo ja neesi klat bijis, sito politiku neizprotu
Un tam ka šie metāla diski izmaksā tikpat cik Vladlena tirgotie BBSi noliegt nevar! Protams, par gaumi nestrīdas, bet viedoklis ir visiem
Citruss, tev dzinējs klab,un vari to nenoliegt
Pats esmu dzirdējis, un pats zini labāk nekā pārējie!
Pats esmu dzirdējis, un pats zini labāk nekā pārējie!
Nu ar ko tad cipruss varētu pārsteigt, noteikti ar pēkšņu oem clean look. Bet viņš jau tikai met pirkstus gaisā visus saucot par nabagiem, tai pašā laikā iztērējot 650e belķiniekos, krāsojot auto ar rullīt. Nav mana nauda nu bet ja jau auto te viedokli varu teikt.kreativs rakstīja: ↑22 Feb 2019, 10:33Nesaprotu kapec japļuuta te mulkibas ja tev nav ne mazakas nojausmas kas ar diskiem bus un par autoo ja neesi klat bijis, sito politiku neizprotu
Par auto diezgan zinu jo pirms ciprusa esmu tā labi pabraukājis ar viņu. Zinu gan dzinēja gan bundžas stāvokli
No mogo ņēmi jau laikam semaku tikai.
Ieliec video un pierādi ka neklab, tad ar runas ap to beigsies...
Ta nebija atbilde uz msnu jaut.ja Tu esi ex saimnieks,tad tev rokas no dirsas aug.ka var rūsai spaktelet pa virsu un ceret ,ka tur neizpus talak?
ar kompatu pa brugji
A reāli ko tas maina, ja viņam klab? Tak lai taisa un dara ko grib. Besī Cipruss, bet neesmu manījis, ka viņš rakstītu, ka tajā auto ir pārbūvēts 2.8 ar 250+ hp. Cik var kā pamatskolnieki ar krāniem mērīties.
MANAM TĒTIM JAUNĀKS BEMBIS
MANAM TĒTIM JAUNĀKS BEMBIS
Being second is being the first of the losers. /Senna/
https://m.youtube.com/watch?feature=you ... QqIleyZL0M
Skipojam uz 13.16
Cipruss tu takā meitene lauzies, atzīsti ka auto ir sapists. Arku nav, caurumiem pa virsu uzlikas. M3 salons
Skipojam uz 13.16
Cipruss tu takā meitene lauzies, atzīsti ka auto ir sapists. Arku nav, caurumiem pa virsu uzlikas. M3 salons
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- …
- 131