MSR Coilovers
Lielākajai daļai user'u jau šeit ir zināmas ~ problēmas ar MSR koilām... Kaut kas jau forumā ir izrunāts, kaut kas nav...
Kāds varbūt var ieteikt, kādas apakšējās poly bukses likt MSR koilām aizmugurē E36? Īpaši izmērs interesē, jo cik noprotu, tur nenāk tādas pašas kā stock?!
Un poly atbalstus varbūt arī uzreiz varat ieteikt.
Par cik tie MSR oriģinālie atbalsti čakarējas, apakšējās bukses man principā pāris nedēļu laikā izģērbās.
Kāds varbūt var ieteikt, kādas apakšējās poly bukses likt MSR koilām aizmugurē E36? Īpaši izmērs interesē, jo cik noprotu, tur nenāk tādas pašas kā stock?!
Par cik tie MSR oriģinālie atbalsti čakarējas, apakšējās bukses man principā pāris nedēļu laikā izģērbās.
Labāk nebūtu pircis tos sūdus. Vienu ziemu pat neizvilka!
the Pursuit of Happiness.
Par aizmugures apakšējām buksēm uzraksti 3B - Arvis Reguts, noteikti jau ka ir gatavas, ja nav uztaisīsRode rakstīja: ↑18 Mar 2019, 23:57 Lielākajai daļai user'u jau šeit ir zināmas ~ problēmas ar MSR koilām... Kaut kas jau forumā ir izrunāts, kaut kas nav...
Aizmugures atbalstus iesaku paņemt Meyle HD, Lemforder vai kaut tos pašus vecos uz pārurbt no 10 uz 12mm*
Pēdējais labojis Bucis - 19 Mar 2019, 19:40, kopā labots 1 reizi.
Tik tiešām 12mm
apakšējās bukses diezvai izģērbās dēļ atbalstiem. kurā brīdī pievilki amortizatorus apakšā, nolaistam uz zemes, vai kad karājās uz pacēlāja?
M Power or no power..
Japiekrīt, ka nav tās cenas vērti.
Bukses aizmugurē beidzas, atbalsti arī nekādi aizmugurē.
Priekšejie camberplate arī miskaste.
Nosedināt smuki ar viņiem arī nevar.
Tad labāk braucu ar TA koilām.
Es ar viņiem pabraucu 1menesi, pietika ...
Es vasaru nobraucu ar tiem MSR camber pleitiem uz TA koilām, nekādu problèmu it kā. Un jau uzliku lietotas.
Par pārējo gan piekrītu
Par pārējo gan piekrītu
Žēl ka nav īsti alternatīvas +- tajā budžetā Aizmuguri vēl var uztaisīt - nosacīti pa lēto un lai ir labi (bilstein b8 + atsperes pēc izvēles), a priekšu nekādīgi
Ja tikai sēdināt tad TA.
Ja taisa auto braukšanai tad vienreizēja investīcija kārtīgās koilās, kurām nav vel pie nopirkšanas jāpiemeklē daļas kuras arī sastāda kaut kādus EUR noteikti ir prātīģāk kā čakarēties ar MSR.
Ja taisa auto braukšanai tad vienreizēja investīcija kārtīgās koilās, kurām nav vel pie nopirkšanas jāpiemeklē daļas kuras arī sastāda kaut kādus EUR noteikti ir prātīģāk kā čakarēties ar MSR.
e36
TA statne ar vietu garajai atsaitei + plaza kapsulas + bc racing 12kg atsperes + m3 evo atbalsti
Man ir TA statnes ar plaza rs kapsulam-nesmu vel braucis ta kartigi ar vinam,lai komentetu
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
ar kompatu pa brugji
Thx par info
Esmu diez gan drošs, ka pievilku apakšu pirms nolaidu auto...
Bet nu tie atbalsti bija briesmīgi, ar rokām pakustināt bija praktiski neiespējami, pat ar dēlīti un āmuru sitot knapi padevās.
Es arī uzskatu, ka pirkt un likt MSR bija kļūda... Un nevienam citam neiesaku.Kristapseduards rakstīja: ↑19 Mar 2019, 12:18Japiekrīt, ka nav tās cenas vērti.
Bukses aizmugurē beidzas, atbalsti arī nekādi aizmugurē.
Priekšejie camberplate arī miskaste.
Nosedināt smuki ar viņiem arī nevar.
Tad labāk braucu ar TA koilām.
Es ar viņiem pabraucu 1menesi, pietika ...
Bet nu, ko nu vairs... Jānomaina tās bukses un atbalsti aizmugurē, ko vajadzēja darīt jau pirms vispār liku to setupu virsū un tad jau būs okay gan jau.
Priekšā tie camberplate mani principā apmierina. Sākumā arī mazliet priekša ķērās, bet tad iekustējās un līdz šim it kā viss ir OK.
m3 evo atbalsti apmainīti vietām*
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Liels paldies vēlreiz, pasūtīju no 3B Arvja gan poly bukses, gan atbalstus
Pašam tādi ir, nu i na tādus sūdus, priekšā atbalsti ķeras, poh uzliku parastos, aizmugurē bukse izģērbjas, poh ieliku poly, pēc ziemas tikko konstatēts ka abi amisi aizmugure ir iztecejusi, sūds ne KOILAS!
Vienīgi priekšejas koilas ir ok jega tad no viņam?
Vienīgi priekšejas koilas ir ok jega tad no viņam?
atsperes vismaz savi 8kg, nevis kā TA sūdi + priekšējām var salikt HSD atsperes, ja nejaucu. TA kvalitāte/konstrukcija briesmīgāka.
Anyway 200e koilas, what did u expect
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Kas Tev nepatīk TA konstrukcijā, ja salīdzina ar msr?TomSkarsts rakstīja: ↑20 Mar 2019, 10:40atsperes vismaz savi 8kg, nevis kā TA sūdi + priekšējām var salikt HSD atsperes, ja nejaucu. TA kvalitāte/konstrukcija briesmīgāka.
Anyway 200e koilas, what did u expect
TA koilas vismaz kalpo paris gadus, nevis kā šis nu man jau poh, uzlikšu citas. Vnk izteicu savu viedokli, cilvēks prasīja, tu vari mizt karstu par tam koilam tpt ka oem riepu izmēriem, katram savs! , TA koilas nogāja pāris gadi, msr pat gadu nē