Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- …
- 470
- chevron_right
Brauksti uz 80, kamēr citi brauks uz 110. Zaudēsi max 2min. Ja visiem būtu tāds pats galamērķis.
2min dēļ riskēt saņemt sodu un pūst ar bērnu? Es no sākuma domāju ka ciprsuss savu fleksēto krabi izvilcis no sētas. Izrādās ar raudī.
2min dēļ riskēt saņemt sodu un pūst ar bērnu? Es no sākuma domāju ka ciprsuss savu fleksēto krabi izvilcis no sētas. Izrādās ar raudī.
Nezinu kā citi, bet es ātri braucu paša prieka pēc, nevis ka gribas laiku ieekonomēt vai kko pierādīt.
Pat ja es apdzenu un mēs satiekamies pie sarkanās, man po, jo es izbaudīju braukšanu.
Pat ja es apdzenu un mēs satiekamies pie sarkanās, man po, jo es izbaudīju braukšanu.
- ikey07
Kad tev zem dirsas bus 335hp,Tu sapratisi,ka 70km/h ir nereali noturet
ar kompatu pa brugji
šis gan ir fakts..ZzevsS rakstīja: ↑31 Mai 2019, 23:13Jo, vismaz LV, autovadītāju braukšanas stils, manieres un domāšanas veids tam vēl nav nobriedis. Kā arī mums ir paliels autoparka vidējais vecums, nerunājot pat par stāvokli...TomSkarsts rakstīja: ↑31 Mai 2019, 23:05tieši tā. varbūt 90% LV ceļu ir mēsli un makes sense, ka jābrauc lēnām, bet kāpēc pa gludu (pagaidām) asfaltu jābrauc uz 70, kamēr citās valstīs pensionāri ar tdi golfiņiem mīca uz 90 jūdzēm pa tādu pašu ceļu..
nejau tas, ka kaut kur jāsteidzas, vienkārši lietas attīstās, bet mēs atpaliekam no pasaules
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Nekad arī nenobriedīs ja braukāsim pa lauku ceļiem ar tizlām zīmēm.
40 - 60 - 80 Latvijā nepazīst.
- ikey07
Liela problēma imho ka nav kur legāli izskrieties
Vēlreiz es ar savām problēmām. Secināju ,ka sūknis degvielu padod, tur viss ir kārtībā. bet nu no dzirksteles nav nekādas maņas, kā viņa tā var pazust..
Kur man vēl ko apskatīties .?
BMW - Best Motorsport Weapon
Izņem ārā spoles. Šķiļot ir dzirkstele?
Oi kādam te zīmuļi izbira , 335hp e30 kurš jau pie tādas jaudas sāk locīties, vai 2,5 tonnīgam kuģim vai starppilsētu autobusam ir starpība.
Tāpat kā mūsdienīgu sporta sporta auto ar 500+ hp nevar salīdzināt ar garāžā būvētiem drotiem kuri knapi turās uz ceļa.
Te gan nepiekrītu, šobrīd bieži sanāk braukt uz Daugavpili, ja braukt pēc noteikumiem tad ceļš aizņem 3+h, par cik jaunāks nepalieku braucu ātrāk, ceļā pavadot 2 h un 15 min vai 2h un 30min, starpība ir liela, gan jautrāk gan laiku savu ietaupu. Pietam mūsdienīgi auto, riepas, ceļu kvalitāte un radaru detektoru līmenis ir augstāks, kas ļauj gan izbaudīt braucienu, gan nokļūt ātrāk savā galamērķī.
nē,nav. MēģinajuTomSkarsts rakstīja: ↑01 Jūn 2019, 13:27Izņem ārā spoles. Šķiļot ir dzirkstele?
BMW - Best Motorsport Weapon
ar zemējumu viss ok?
-AF- rakstīja: ↑01 Jūn 2019, 14:18Oi kādam te zīmuļi izbira , 335hp e30 kurš jau pie tādas jaudas sāk locīties, vai 2,5 tonnīgam kuģim vai starppilsētu autobusam ir starpība.
Tāpat kā mūsdienīgu sporta sporta auto ar 500+ hp nevar salīdzināt ar garāžā būvētiem drotiem kuri knapi turās uz ceļa.
Nav nekadu zimuļu.ta ir realitate un reali neko nesapratu no tava rakstitā
ar kompatu pa brugji
My point bija, ka nejau jaudā izpaužas auto uzvedība uz ceļa.
Nuuuuuu te iet runa par izjūtām.es 2 nedelas pabraukaju ar rs7 un tici vai ne,be uz Saulkrastu šosejas uz 100km/h bija super nereali pabraukt
ar kompatu pa brugji
Nav ko pirkt tādus auto ar kuriem jāseņo
Gribi izjūtas un palikt ar tiesībām nopērc VAZ, un tad izspied 100
Gribi izjūtas un palikt ar tiesībām nopērc VAZ, un tad izspied 100
2.15h uz d-pili, ja tur ir ierēķināta izkļūšana no Rīgas, tad tur ir jāiet konstanti ap 140-150km/h, vai pilsētas jābrauc cauri ar šosejas ātrumu. Pie tagadējiem radariem un patruļām pagrūti izdarāms, lai nenoņemtu no trases vai neatnāktu soda vēstule.-AF- rakstīja: ↑01 Jūn 2019, 14:22Te gan nepiekrītu, šobrīd bieži sanāk braukt uz Daugavpili, ja braukt pēc noteikumiem tad ceļš aizņem 3+h, par cik jaunāks nepalieku braucu ātrāk, ceļā pavadot 2 h un 15 min vai 2h un 30min, starpība ir liela, gan jautrāk gan laiku savu ietaupu. Pietam mūsdienīgi auto, riepas, ceļu kvalitāte un radaru detektoru līmenis ir augstāks, kas ļauj gan izbaudīt braucienu, gan nokļūt ātrāk savā galamērķī.
m50/m52/m54 un n42/n46 timing tūļu noma
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
Ms41/ms42/ms43 ews atslēgšana.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 275
- 276
- 277
- 278