E36-cipruss18 turpinaas
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- …
- 131
- chevron_right
Lai redzetu kopskatu kas man patiktu
Visam savs laiks
Visam savs laiks
ar kompatu pa brugji
Ja tev mērķis ir kaut kā salāpīt un dabūs zem krāsas tad vēl kaut kā var sagremot šo visu ko dari, bet ja gribi savest labā kartībā kā tas it kā izskatās, pēc piekares darbiem, salona pāršūšana, salonam arī ir šuvēja kļūdas. Likt salonu pirms špaktelēšanas darbiem ir kā dirst caur biksēm, vajag maksimāli visu aizklāt un kārtīgi aplīmēt, lai pūšot nost putekļus neatrauj vaļā. Špaktelētās virsmas pēc pucēšanas ir jānopūš, lai no porām izpūs putekļus, ja tie paliek pēc tam ir
Ar arku viss vēl tikai sākas, ja gribēsi, lai arkas ir ar oriģinālu ģeometriju krāsotājam būs tik un tā jāpārtaisa! Kad nopucē špakteli līdz bleķim ir jāgruntē (2K gruntskrāsu ne1K airesolu) un tad vajadzības gadījumā jaunu kārtu pa virsu, špakteli uz plika bleķa neklāj, vajag uztaisīt šablonu, lai var atkārtot oem arkas ģeometriju. Kad uz visu spārnu uzpūtīsi gruntkrāsu tad redzēsi cik taisna un laba ir tava pucētā virsma
Ar arku viss vēl tikai sākas, ja gribēsi, lai arkas ir ar oriģinālu ģeometriju krāsotājam būs tik un tā jāpārtaisa! Kad nopucē špakteli līdz bleķim ir jāgruntē (2K gruntskrāsu ne1K airesolu) un tad vajadzības gadījumā jaunu kārtu pa virsu, špakteli uz plika bleķa neklāj, vajag uztaisīt šablonu, lai var atkārtot oem arkas ģeometriju. Kad uz visu spārnu uzpūtīsi gruntkrāsu tad redzēsi cik taisna un laba ir tava pucētā virsma
Pēc tā ko dari tā arī izskatās
Labi šablona expert
ar kompatu pa brugji
Ja tas tavs metinātājs mācētu šablonu, nevajadzētu spaini ar špakteli
Cipruss uzraksta komentāru, un izdzēš
Da jega dirsties??
Salons sudigs,spaktels ne tas,piekare sūds
Eśu kaktā
Salons sudigs,spaktels ne tas,piekare sūds
Eśu kaktā
ar kompatu pa brugji
patik sekot lidzi seit vismaz kautkadi procesi notiek
Tur jau tā lieta, ka nevajag dirsties! Es tevi necenšos nodirst!
Tev cilvēks pilnīgi pareizi uzrakstīja, ka arkas ir slikti uztaisītas,sāki stātīt brīnumus par krāsotāju akceptu, es paskaidroju tieši kas ir slikti. Nākotnē vismaz zināsi
Kur es pa piekari ko sliktu rakstīju?
Tas kas redzams īpaši neiedziļinoties. Viss atkarīgs cik samaksāji un ja pašam apmierina tad viss kārtībā, bet defekti ir acīm redzami.
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tu nopietni? tāpēc, ka dermantīns tad šuj šķībi?
Ir lietas, kas laikam nekad nemainīsies. Jau cik sen nebiju šeit iegriezies, bet Cipruss joprojām špaktelē un krāso krabi... Sajutos kā nelielā laikā ceļojumā.
Salons smuks (ja neskaita prezi uz ručņika ) un poh, ka nedaudz šķībs. Ir jauni auto ar lielākiem kāšiem no rūpnīcas.
Salons smuks (ja neskaita prezi uz ručņika ) un poh, ka nedaudz šķībs. Ir jauni auto ar lielākiem kāšiem no rūpnīcas.
Bez diršanos vai uzbrauciena, bet šis lika pasmieties.
Līdzīgi kā neprofesionāli iekšdarbu darītāji. Profilus liek un saka, ka ar reģipsi pievilks. Liek reģipsi un saka, ka špaktelētājs pievilks. Špaktelētājs saka, ka krāsotājs pievilks. Krāsotājs saka te tak viss slikti ārdi ārā un sāc no jauna.
Cipruss ja vēlies vari ņemt ļaunā, kā uzbraucienu vai vēl visādi kā vēlies, bet Tev kāds baigi kaut ko betonē par krāsošanu.
Kaut kas briest!
labi ka nav melns tad butu labs skats>bandiT< rakstīja: ↑03 Apr 2020, 09:22Bez diršanos vai uzbrauciena, bet šis lika pasmieties.
Līdzīgi kā neprofesionāli iekšdarbu darītāji. Profilus liek un saka, ka ar reģipsi pievilks. Liek reģipsi un saka, ka špaktelētājs pievilks. Špaktelētājs saka, ka krāsotājs pievilks. Krāsotājs saka te tak viss slikti ārdi ārā un sāc no jauna.
Cipruss ja vēlies vari ņemt ļaunā, kā uzbraucienu vai vēl visādi kā vēlies, bet Tev kāds baigi kaut ko betonē par krāsošanu.
bet tā salons tiešām smuks. es personigi tos defektus ta neredzu un galu galā nav izstādes auto bet auto savam priekam.
Man gan liekas,ka salons saderes ar auto krasu,ja ta bus sarkana!
Bilde no 1.lpp- cerams,ka topika pedeejaa bildee bus kkas vel skataamaaks!
Bilde no 1.lpp- cerams,ka topika pedeejaa bildee bus kkas vel skataamaaks!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- …
- 131