Šeit var papļāpāt !!!!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376
- …
- 470
- chevron_right
Varbūt varat ieteikt kantori kur par sakarīgiem cipariem var iznomāt atkritumu konteineri? Būtu nepieciešami 10 - 12 m3.
Sct
12m2 apmeram 170 eiro
ar kompatu pa brugji
Google man tādu neatrod. 170 ir ar pvn vai bez?
Protams MR perfektais ir tikai upuris. Visi ir pret viņu un visi vēl viņam tikai sliktu. Ak nabadziņš kā vel vari izturēt šo slodzi.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Te jau nav neviena admina vai moderatora nav... reizi menesi Renio ienak... randoma iedirš 5cos topikos neko un atta uz menesi ... lai pisās savā sulā... lindas un citi dzivniecini ar apklususi... var saukt par tupļa diditaju olu sukataju ko gribi un kad gribi...
Man ir viss pārlasīts, ko var pārlasīt ar MeyleHD/FAG/Poly detaļām un perfektā kārtībā. neredzu problēmas nekrāsotām svirām/pusrāmim. Pilnīgi neko neiespaido.trotils rakstīja: ↑13 Apr 2020, 03:01Ja masinu grib turet kartiba tad hadenei ar jabut kartiba, un tas ka neredz tas ta stulbi izklausas, tad jau lidzvertigi dirsu ar var nemazgat neredz tak neviensZzevsS rakstīja: ↑13 Apr 2020, 02:15Tā tevis minētā 1000+ piekare - strūklošana, krāsošana un citi bezjēdzīgie sūdi ir vijebons un gandrīz nevienam nah nav vajadzīgs. To neviens neredz, funkcionalitāti tas neuzlabo un tāpat pēc mēneša intensīvas braukšanas izskatīsies pēc sūda. Es vismaz ar tādu huiņu nenodarbotos. Ja nu tomēr visa piekare būtu nost un baigais entuziasms tad max ar drāšu birsti notīrītu un melnā krāsā ar otu nokrāsotu.cipruss18 rakstīja: ↑13 Apr 2020, 00:01 Piekare visa ta pat nostajas uz 1000+ eiro,ja visu struklo,kraso un neliek letakos sūdus
Kuzavu vienmer var savest kartiba,pat ja jametina un fici man,visiem e36 kuzaviem kkas ir jametina
Pa lielam,lai kaktus tirgo pa cik grib,vina auto,vina daisana
Bet ,ja tadi pedo lāči kā kaktus,vitjaz un Valters man piepisas,es jau toč tiem mesliem atbildi parada nepalikšu
Un ja sastruklo un sakraso visu tad labi vis ir, man 4 gadi un hadene smuka, funkcionalitate, tev rusa nespiez bukses kopa, un tālāk ar neiet uz kuzavu
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Šis topiks takš priekš huiņas dzīšanas ir domāts, neuzskatu ka viņš būtu jāmoderē.Golfer rakstīja: ↑13 Apr 2020, 16:42Te jau nav neviena admina vai moderatora nav... reizi menesi Renio ienak... randoma iedirš 5cos topikos neko un atta uz menesi ... lai pisās savā sulā... lindas un citi dzivniecini ar apklususi... var saukt par tupļa diditaju olu sukataju ko gribi un kad gribi...
Labs vakars, divi jautājumi, lai nebūtu jādirš vecos topikos:
- Kur dot uztaisīt LSD? Vēlamas nesenas atsauksmes, iespaidi, price:performance utt. utjp.
- Vai Rīgā kāds "audzē" silikona trubas? Tobiš, paņemu mērus, formu, garumus, un man viņu uzvāra/uzmaisa/uzaudzē (hz, kā tas notiek )
Paldies!
- Kur dot uztaisīt LSD? Vēlamas nesenas atsauksmes, iespaidi, price:performance utt. utjp.
- Vai Rīgā kāds "audzē" silikona trubas? Tobiš, paņemu mērus, formu, garumus, un man viņu uzvāra/uzmaisa/uzaudzē (hz, kā tas notiek )
Paldies!
Pisu pa bortiem
-E36 B204 - procesā
-Saab 9-5 Aero - 308 HP / 515 NM
-Saab 9-5 1.9TiD AT
-E46 Compact 320TD
-E36 B204 - procesā
-Saab 9-5 1.9TiD AT
-E46 Compact 320TD
Ko.tu domā ar vārdu-"uztaisīt" LSD?Zurkmobilia rakstīja: ↑13 Apr 2020, 22:47 Labs vakars, divi jautājumi, lai nebūtu jādirš vecos topikos:
Paldies!
Iedodu open diffu, saņemu LSD - Vai tā tas nenotiek, un elements pašam jāmeklē?-AF- rakstīja: ↑14 Apr 2020, 09:21Ko.tu domā ar vārdu-"uztaisīt" LSD?Zurkmobilia rakstīja: ↑13 Apr 2020, 22:47 Labs vakars, divi jautājumi, lai nebūtu jādirš vecos topikos:
Paldies!
Pisu pa bortiem
-E36 B204 - procesā
-Saab 9-5 1.9TiD AT
-E46 Compact 320TD
-E36 B204 - procesā
-Saab 9-5 1.9TiD AT
-E46 Compact 320TD
Nu pats elementu atradīsi pa 300, ja kāds cits meklēs rēķinies, ka tam nāks klāt cena par to, ka cilvēks vēl meklē.Zurkmobilia rakstīja: ↑14 Apr 2020, 15:48Iedodu open diffu, saņemu LSD - Vai tā tas nenotiek, un elements pašam jāmeklē?-AF- rakstīja: ↑14 Apr 2020, 09:21Ko.tu domā ar vārdu-"uztaisīt" LSD?Zurkmobilia rakstīja: ↑13 Apr 2020, 22:47 Labs vakars, divi jautājumi, lai nebūtu jādirš vecos topikos:
Paldies!
Being second is being the first of the losers. /Senna/
Varbūt ir avoti elementam pa 300?TomSkarsts rakstīja: ↑14 Apr 2020, 15:52
Nu pats elementu atradīsi pa 300, ja kāds cits meklēs rēķinies, ka tam nāks klāt cena par to, ka cilvēks vēl meklē.
Pisu pa bortiem
-E36 B204 - procesā
-Saab 9-5 1.9TiD AT
-E46 Compact 320TD
-E36 B204 - procesā
-Saab 9-5 1.9TiD AT
-E46 Compact 320TD
Šis gan ir kosmoss
10k jau būtu padaudz. (Jo īpaši šajos laikos) jābūt baigajam e36 fanātam lai gribētu šādu auto par tādu cenu, tur jau sanāk ļoti labs R129 mersis (kā piemērs), kas ir dafiga krutāks auto, (ja meklē tieši cabrio)
Izskatās gan viņš labā stāvoklī + pēdējais gads + nebūs rūsa, + tas US m3 motors ir nenokaujams.
10k jau būtu padaudz. (Jo īpaši šajos laikos) jābūt baigajam e36 fanātam lai gribētu šādu auto par tādu cenu, tur jau sanāk ļoti labs R129 mersis (kā piemērs), kas ir dafiga krutāks auto, (ja meklē tieši cabrio)
Izskatās gan viņš labā stāvoklī + pēdējais gads + nebūs rūsa, + tas US m3 motors ir nenokaujams.
Sanak eu m3 3.2 loti laba stavokli, usa un vel cabris maksa tur 6-8kkars rakstīja: ↑14 Apr 2020, 21:58 Šis gan ir kosmoss
Mazlietota Mazda mx-5 ND tajā cenu kategorijā būtu mana izvēle, ja vajag bez jumta
E36 cabrio ir meh..
E36 cabrio ir meh..
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 372
- 373
- 374
- 375
- 376